Дует, який не можна не любити

- А найгірше – на свята, коли залишаєшся сам.

- А найгірше – на свята, коли залишилась сама.

- Сподіваюся скласти приємну компанію Вам?

- Може, це – кращий вихід, коли задощила зима?



- Так, зима – не зима... Чай? Чи кава? Шампана? Коньяк?

- Хочу в каву коньяк – це, здається, найкращий дует?

- Я підтримую: пропонувати хотів саме так –
це найкращий дует, він прикрасить і наш тет-а-тет.



- Щиро дякую Вам – я обожнюю кавову мить,
я обожнюю радісну кавову мить тет-а-тет...

- Так, і я вдячний Вам... Хай коньяк в нашій каві кипить –
так приємно, що ми разом кавовий чуєм дует...


Рецензии