Лезги руш

Вун мехъерик акуна,
Алк/ана вал зи вилер.
Шумудавай жузуна,
Нинди ят/а руш иер .

Припев:
Белки ят/а вун зи  кьисмет,
Лезги руш!
Минет хьуй  ваъ ийимир заз,
лезги руш!

Акунмазди кьат/ана 
Ви вилерай к/анивал.
 Муьгьуьббатди заз гана,
Хъут/уьн юкъуз чимивал.

Абурдини, къаматди,
Чирагъди хьиз гузвай экв,
Ракъурнавай Аллагьди,
Ят/а  вун зи бахт , мелек!


Рецензии