Негаснучий зв язок...

Хай крутиться та вертиться буття,
Щоб не лишалось вільної хвилини,-
Спішити нічого у небуття,
Відчути хочеться щасливі днини…

Бо зараз надзвичайна світла та
Реальність, коли є в душі потреба
У мирі відзначати тім свята,
Звертаючись до жителів всіх неба…

Саме в цей час, вони святкують теж
Різдво та рік Новий, ще й Водохреща,
Бо всесвіт для душі завжди без меж,
Що так святими струменями плеще…

Напевно є негаснучий зв’язок,
Де наші друзі, всі близькі та рідні,
Тримаємо той з міцністю пасок,
Запалюємо свічки по обідні…

Для душ, що у безмежності живуть,
Як на землі ми, де вселенська карма,
Вони ж, як Янголи вже скрізь снують
Незримо у відношеннях недарма…

Де сновидіння та пророцтва світ,
Одна єдина для усіх дорога,
З народження і до скінчення літ,
Але лише з тих розпоряджень Бога…
30.12.2021р.


Рецензии