Особливий театр

( Візитівка МАЙСТЕРНІ ІНКЛЮЗИВНОГО СІМЕЙНОГО ТЕАТРУ)

Ми – маленькі театрали,
Ролі всі з любов’ю грали,
Казку кожному даруєм,
Оплески бурхливі чуєм.

У театрі ми знайшлися,
Всі по сцені цій пройшлися.
Особливі ми актори
І енергії в нас море.

Наша сцена і лаштунки,
Все, що маєм – від чаклунки,
Світу нас вона відкрила,
Цей театр для нас створила.

Ми цікаві ролі граєм,
Глядача всі відчуваєм.
Ця підтримка нам важлива,
Всі овації, як злива.

Неймовірні ми таланти,
Особливі діаманти,
Грать для вас ми будем знову,
Гру покажемо чудову.

МІСТ наш дуже особливий,
Цей театр для нас важливий,
Граємо для вас душею
Із чаклункою своєю.

30.12.2021 р.


Рецензии