Туга

І чого сьогодні сльози і журба у серці мліє,
Хоч нема причин здається, плаче в грудях, не радіє?
Може, вік дає взнаки вже, чи недобрий вітер виє,
Ну, а може, сірі хмари враз позбавили надії
На яскраві буйні квіти та на дні тепла і мрії,
Чи хандра звичайна знову так підступно яму риє?
Ні,то просто підла туга білим пасмом землю криє
І прозоре  павутиння дощ осінній довго миє.


Рецензии