Е. Ф

Еріх, я тобі не вірила, а ти був таки правий,
Що кохання – не закоханість. Це не втрата голови.
…А чи знав ти, любий вчителю, що й не у мистецтві річ?
Що нам Шлях дарує істине право поруч йти о-пліч?

20.05.03


Рецензии