Фiзична культура

Є різні культури і їх є багато,
Та й кожная здатна нести в собі свято,
Культура мистецтва, культура здоров’я…
До кожної з них відноситись з любов’ю.

Її розвивати і з нею ще й жити,
Душею і серцем культуру любити.
Та місце важливе займає культура,
Що коротко зветься вона – ФІЗКУЛЬТУРА.

Без неї ніяк неможливо прожити,
Її, наче кралечку, треба любити,
До неї щодня залюбки повертатись,
Знаходити час, щоби нею займатись.

Фізична культура – здоров’я і сила,
Вона нам дає неабиякі крила,
Дарує чарівність, дає елегантність,
Родзиночка є в ній і своя пікантність.

Магічна вона у своїх постулатах,
Фундаменти всі її – в чемпіонатах.
Загадка у ній, наче та намистина,
В здоров’ї вона – невід’ємна частина.

Фізична культура, немов запорука,
Про неї багато говорить наука,
Її, мов царівну, тримати на троні,
Займатись у залах і на стадіоні.

Завжди місце мала фізична культура,
У неї своя складова і структура,
Як нею займатись – дає результати,
Та й вміє вона на таке спонукати.

Фізичну культуру цінують і нині,
Здоров’я додасть вона кожній людині,
Піднесений настрій із нею здобудем,
Якщо ми дружить з фізкультурою будем.

Займались усі фізкультурою в школі,
Було в нас її в кожнім класі доволі.
Не всі олімпійцями стануть із нею,
Не кожен з нас буде на іграх суддею.

Великая сила – ФІЗИЧНА КУЛЬТУРА,
Є грація з нею, краса і фігура.
Хоч травми від неї, звичайно, бувають –
Спортсмени вінки їй з любові сплітають.

29.12.2021 р.


Рецензии