Поступом тихим

Поступом тихим
У жовтих панчохах
По стиглій вологій землі
Ступають нечутно і м'яко
Самотньо
Осені дні ясні
Виблискує промінь останній
В дзеркалах мілких річок
І крижаної води набуває
малесенький потічок
Розчесує листя пожовкле
Кидає додолу з гілля
І тремтимо одиноко
посеред темряви-ти і я
 
10.10.21


Рецензии