***

Я блукаю в думках своїх знову і знову
Вдивляюсь лиш в темноту невідому
Не бачучи світла та виходу того
Ну скільки можна вбивати мене, ще живого

Ну незай, ну нехай я помру сьогодні вночі
А що далі? Мене ж залишать назавжди в пітьмі
А я шукаю лиш вихід зі свого безсоння
Давно забрала меня ця безодня

А я лише в мріях простих
Прагну побачити світло в почуттях неживих
Та відкрити для себе нову сторінку життя
Де ж ти, моє далеке кохання?

В темряві ночі зими
Буду шукати тебе до весни
А там недалеко і літо
Невже по колу повторю цю нещасную втіху?

По колу блукаю в думках
В надіях про посмішку на вустах
Твоїх...майбутня моя орхідея
Розквітнеш, як тільки тебе залілею!


Рецензии