Не хочеш

Вже за декілька днів настане новий рік...
А я встигла заробити лише нервовий тик.
Усі хочуть олів'є і "шубу" на святковому столі.
Але таке відчуття, що це потрібно лише мені.
Я помітила, що нікому немає ніякого діла,
Інша б, на моєму місці, давно вже вбила.
Ну купи, будь ласка, ялинку! Це важко?
Чи так ти образиш неземну пташку?
Давай поїдемо ми у подорож новорічну.
Чи будемо весь час блукати непересічно?
Всі новорічні дні будемо спати в ліжку?
Чи мені знову на самоті читати книжку?
Ти не хочеш нічого... тобі все набридло.
Іншим на наше життя й дивитись огидно.
Ні з ким не спілкуємось, не зустрічаємось,
При цьому по дому на самоті маємось.
Ти не хочеш нічого... цікавить комп лише.
"Я нікуди не хочу", - твоє коронне кліше.
Не знаю як тебе вмовити активно жити,
Але все одно я завжди тебе буду любити.


Рецензии