Сн жинок б лий вальс

Немов білих троянд пелюстки
Землю-матінку вкрили сніжинки.
Падали й на беріз гілочки
І на вії красуні ялинки.
Посріблили кожушок сосни,
Дубу й кленові шапки пухнасті.
Ті сніжиночки - діти зими
Закружляли у "білому" вальсі.
2019 р.


Рецензии