Десь там я тихо умирала

Десь там я тихо умирала…
Мій світ згасав…
Я не жалілась, не прощалась…
Мій Дух співав…

Дзвеніли наді мною крони…
Дрижали сни…
Зникали межі, перепони,
Земні шляхи…

Перегорталися світлинки
Моїх життів…
Сміялась навсібіч невинність
Моїх глибин…

Десь там я тихо умирала…
Холола кров…
Душа над тілом піднімалась…
Вела Любов…

17.12.2021


Рецензии