Чаа-чылда

Чаа-чыл унуп кел чор!
Чуну кузеп, диленир сен дээр болза?!
Чурээмге чоок кижилерим:
Дунмаларым,торелдерим,эжим-оорум.
Тынны эргим узадып бер Бурганым дээш
Дээрже коргеш будуу оожум диленир мен.


Рецензии