Дивна Ваша любов, як смiятися Ви не навчились

Дивна Ваша любов, як сміятися Ви не навчились.
Мила, любая пані, сміятись в любові – не гріх.
Із коханим сміятися щиро – божественна милість.
Я не вірю в любов, що не носить в собі щирий сміх.

Я не стану питатись, хай в здогадках лишиться сутність,
але я переконаний: сміх Ваш – безжально хтось вкрав.
Той, що вкрав, може, й досі в оточенні Вашім присутній.
Я йому не подав би руки, я б його не вітав.

Ниций той чоловік, що нищівно краде сміх жіночий,
хто жіночому сміху розправити крил не дає.
Знаю я, що, як пані в любові сміятися хоче
і сміється, то сміхом освячує щастя своє...


Рецензии