Скажiть, Поетесо, що Бог взяв у Вас за талант?

Скажіть, Поетесо, що Бог взяв у Вас за талант?
Я ставлю питання, та відповіді не чекаю.
Я навіть занадто можливую відповідь знаю.
І знаю, у чому подібні талант і талан.

Ми платим за все, що отримуєм. Всі. І за все.
І кожне досягнення має завжди свою ціну.
За те, що нас доля на мить до вершин вознесе,
ми шлях почанаєм тяжкий від підніжжя вершини.

Я знаю, чому, Поетесо, Ви так мовчите
зі мною, і знаю, чому так у віршах нестримні.
І Ви, Поетесо, праві: кращу відповідь – в рими,
в рядки і у вірші... І щиро Вам вдячний за те...


Рецензии