Пречуття пречуда

Смакує Різдво пречуттями пречуда,
Морозним цілунком і сяйвом зорі.
В любові щезають полуда й облуда,
Сум'яття колишні, зневір'я старі.

Горе'нять цілунки цього надвечір'я,
Зірницями сяють міські ліхтарі.
На мапах небесних любові сузір'я
Немає, запе'внюють всіх звіздарі.

Смакую Різдво, з пречуттями пречуда,
Провістям звізда пломеніє вгорі.
"Любов ся рождає!" - луна звідусюди,
Вклоняються їй бідарі та царі.


Рецензии