Сон-366

Дві блондинки  на підборах -
Діалог ведуть під каву,
Й на знайомствах випадкових -
Розважаються в пікапу.

Ждуть потрібної години -
Й грошовитих мільярдерів,
Аби вилить на штанину
Каву - потріпавши нерви.

Й тут же з виглядом зайчатка,
Що образив ненароком
Своїм вчинком злого татка -
Попросить шльопка по попі.

Ось - і номер телефону,
Заслужила-таки кіска,
Вона папіку подзвоне
Й принесе з собою різку.

Ну, а там,  як ляже карта,
Як удасться розкрутити,
Бо мужик - хоч і багатий,
Та йому все шито-крито.

Дві блондинки - довгі дилди -
Виглядають стильно й пошло -
В куртках з шкіри крокодила
В крокодилових сапожках.

Хоч хижачки - та дрібноту,
Не чіпають - задарма,
Ввічливі на поворотах,
Й надто жадні на слова.

У красунях не розгледиш
Крокодилячих замашок -
Ні відкритої пащеки,
Що зімкнеться без промашки.

Ні хвоста, яким виляє,
Підбираючись до тіла,
Ані рила, що ховає -
Розчинившись в мулі й тіні.

Лиш як близько підбереться -
До багатого папаші,
То навряд чи прамахнеться, -
Проковтне без жодних шмнсів.

Проковтне, немов комаху -
Разом з шкірою й кістками.
І не встигне бідолаха -
Пообідать в ресторані.




 


Рецензии