Хлопчик спритний

Онучок мі1-хлопчик спритний
Вже дорослий,чемний,видний!
Про здоров*я мама дбає!
У футболі хлопчик грає
Ось недавно на неділі
Хлопчаки зібрались смілі!
Грало декілька команд
Та Нікіта вигравав!
Бо його команда друже,
Сильна дуже!Дуже!Дуже!
Спуску хлопцям не дає!
Тренер
Томі він і виграє!


Рецензии