Без мечты

Застужені зимою мрії,
Ви не лишаєте надії.
Без вас життя - суцільний штиль.
Заснув,проснувся - знову біль.

Без мрій і день не так почався,
Без них і вечір не задався.
Я з вами серцем спочиваю.
У мріях душу зігріваю.

Хай ваші новорічні мрії
Приносять вам нові надії.
А ранком висійте зерно,
Хай з нього проросте добро.

Зерно морозу не боїться,
Добро, ми знаємо, троїться.
Всі душі мріють про Ярило,
Яке б надію в серці гріло.

ФОТО НАДІЇ ЛЯЗГІНОЇ,м.КОНОТОП.


Рецензии