Мабуть коли любов в душi -2021

Мабуть коли любов в душі ми відчуваємо
то виникають в думках закоханості хвилі
відтоді у уяві своє серце навпіл розбиваємо
але знайдемо частки щастя давно зниклі...
Мабуть коли любов в душі ми відчуваємо
то виникають в думках безмежні горизонти
відтоді в водоспаді з почуттів спливаємо
хоча і наше задоволення не видно зовні...
Мабуть коли любов в душі ми відчуваємо
то виникають в думках кольорові міражі
відтоді відчуття як зіницю ока зберігаємо
адже із спогадів зберемо яскраві вітражі...


Рецензии