Дай менi сили

Птаха безкрила, летіти не сила,
Душа – поранений звір.
Тихо тремтіла, на волю хотіла,
Всім болям наперекір,
Люблю тебе я, повір.

Приспів:
Дай мені сили,
Дай мені крила –
З тобою одним взмахом
Летіти білим птахом.
Дай мені крила,
Дай мені сили –
Не треба зайві фрази,
Ми просто будем разом,
Назавжди будем разом.

Не відпустила, у серце впустила,
Бо так бажала душа.
В чомусь грішила, Всесвіт смішила,
Не знала, де та межа,
Так відчувала життя.


Рецензии