Пробач за те, що не забула

Сьогодні все не так, як вчора,
Сьогодні ти не поруч, жаль.
Душі моєї непокора,
Всі почуття вкриває шаль,
І відтепер між нами даль.

Приспів:
Пробач за те, що не забула,
Любов палає ще вогнем.
Тримаюсь досі за минуле,
І біль душі все не мине,
Чому все так – ще не збагне.

Ти відпустив, і в серці втома,
Ти відпустив, і я одна.
Шукаю крихти щастя вдома,
І біль свою я п'ю до дна –
Вона, як подруга моя.


Рецензии