Я не вiддамся в руки зради

Я тебе так любила,
Ні, я ще досі люблю.
Просто зламані крила,
Просто по дну я іду,
Тихо любов п'ю свою.

Приспів:
Я не віддамся в руки зради,
Любить-люблю, та відпущу.
Змогла б, пішла б на все заради,
Та не тобою вже живу,
Жаль, не тобою я живу.

Я тебе так бажала,
Ні, ще бажаю тебе.
Щиро серцем чекала,
Не впізнавала себе,
Поруч ти, то знов ніде.


Рецензии