Тремтить сльоза

Ти – найдорожче, що є у мене,
Ти – все, чого бажає душа.
Життя дало нам світло зелене,
Це почуття не знайдеш в віршах.
Ти – найцінніше, що може бути,
Ти – Всесвіт мій, і ти в мене є.
І де б не був ти, завжди відчути
Тебе я зможу, сонце моє.

Приспів:
Тремтить сльоза,
Моя душа
До тебе лиш одного лине.
Пройшла зима,
Моя весна,
І не рахую я хвилини.

Я просто відчуваю душею,
Я серцем чую й бачу тебе.
Є ми, все інше десь за межею,
Є ми, а все, що зайве – ніде.
І хай б'є дощ і вітер в віконце,
Кохання не шука перешкод.
Для тебе у очах моїх сонце,
Для тебе ніжність вся і любов.


Рецензии