Це все мое життя

Кохати і бути коханою,
Жадати і бути жаданою,
Відчувати політ.
В долонях кохання над вирієм,
І стати удвох одним виміром,
Тільки разом на зліт.

Приспів:
Це все моє життя,
І я не можу інакше.
Нестримні почуття,
Кохання ангелом нашим.
Це все моє життя,
Тут нереальна є сила.
Тут тільки ти і я,
І вгору нас несуть крила.

Тримати повітря лиш подихом,
Бажати, торкаючись поглядом,
Дарувати тепло.
Змивати все зайве лиш зливами,
І час рахувати хвилинами,
Що було – те було.


Рецензии