Менi подобаеться

Я так сама хотіла
Твоєю бути завжди.
Метеликом летіла
І відпускала "завтра",
Щоб десь знайти твої сліди.
Я так сама хотіла
І вірила я в диво.
Я так сама хотіла
І зупиняла зливу,
Щоб було видно, куди йти.

Приспів:
Мені подобається кохати,
Себе тобі дарувати,
І цілий світ відчувати,
Бо в ньому ми – два крила.
Мені подобається тримати,
Тебе вже не відпускати,
В обіймах ніжно тримати,
І не потрібні слова.

Я просто відчувала
Тепло кохання й силу.
Я знову відшукала
Ті за спиною крила,
Щоб полетіти я змогла.
Я просто відчувала,
Що ти зі мною поруч.
Я просто відчувала –
Що не назад, а вгору,
До сонця, до твого тепла.


Рецензии