***

зиму витримало все ...

і не пропало...

 а весною знову оживало.
На вітру раділо
листячком буяло

я з
природой  лікували.

і букашки і комашки в своєму світі бушували.

та бувало

заживо в вогні вони згорали

коли ліси  пожари  пожирали.

Ну хіба ми ту стихію знали
,
що то були людьми  підпали.


Рецензии