Silicone Monster

Squirt my cum
All over your face
I will engage you
Rat in a race

Tie my ropes
All over your shoulder
I will retain you
While you’re getting older

Swing my dick
All over your bed
I’ll click through your dreams
My prince
When you’re dead


Рецензии