Специи

Місяць на рукаві неба,
Порозливав із чаші срібного піску...
Найрідніший голос пролуна,
Там, де зірка впала, я тепер іду.

Місяць на рукаві неба...
Довкола усе розмальовує,
Особливого тут секрету не треба.
Щастя - для кожного унікальні спеції...


Рецензии