Рik Мавки

Рік Мавки минає,
Щасливий і щемний.
Мене поминає
Ґуральник. Доземно

Схиляються верби,
Розкошлані, голі.
Рідку сніжну щербу
Розхлюпано в полі,

Мов коливо. Піє
Вітрище сп'яніло,
На Мавчині вії
Сідає сніг біло...


Рецензии