Стильки фарб може бути у Бога! укр

Стільки фарб може бути у Бога,
Щоб прикрасити Землю, людей,
Щоб зробити звичайне, убоге
Незвичайним і повним ідей!

Наче,чаша,любовью залита,
Доверха, до саменьких крайців,-
Божа мудрість, добром оповита,-
Є надією й вірою в Нім.

А вони ж то які кольорові!
Людству тільки б все серцем прийняти!
І взросло б золотистеє поле,
На якому скарби і збирати!

І були б всі Земляни щасливі,-
А ні війн, а ні злиднів і сліз...
Тільки б фарби повсюди виднілись,
Що,від Бога,в серця розлились.


Рецензии
Прекрасное стихотворение! Люблю украинску мову! С днем народжання, Людочка, хай щастыть! Вдохновения и здоровья!!! С теплом.

Елена Буданцева Ившина   21.01.2022 16:58     Заявить о нарушении
Щиро дякую,Оленочка.

Людмила Петрук   26.01.2022 10:43   Заявить о нарушении