Анатомiчнi ревнощi 26 12 21

Анатомічні ревнощі...душі
Та дещо схильні до шизофренії
Якщо балансово бажати, чому б ні
Односторонній рух - повернеться людині
.
Ніколи не примушуйте. Ідіть...
Вертайтесь та шукайте Вам тотожну
Те місце не для Вас. І годі пить
Забороняється Вам пити душу. Кожну


Рецензии