Захотiлось нiжностi так, щоб аж скронi...

Захотілось ніжності так,
щоб аж скроні зальодяніли,
щоб аж плакала: «Милий... Милий»,
щоб у сліз був щасливий смак.

Ніжність знає, де ніч, де день,
ніжність любить прийти надвечір.
Ніжність любить здригнути плечі
і співатися без пісень.

Потім, в очі: «Що це було?» –
запитаєшся дивовижно.
Тихо видихну у чоло:
«Просто – ніжність, і все... Лиш ніжність...».


Рецензии