Ми спiвали рiзних пiсень

Ми співали різних пісень –
ми співали лиш те, що знали.
Як з тобою би ми не кохали,
але різне співали щодень.

Ти наспівувала своє.
Я співав лиш своє наразі.
Кожна пісня – життя окраса,
як комусь підспівати є.

Ми співали нарізно, на жаль.
Ми співаєм уже поокремо.
А пісні поокремо – даремно.
А пісні поокремо – печаль.


Рецензии