По лезу...

Світ похитнувся в ці Різдвяні дні,
ковтнув тебе. Тепер мені одній
блукати в хащах спогадів щодня,
в таких палючих - плавиться броня
надійної психічної системи -
палають гарантійні клеми.

Іду по лезу поміж двох світів,
не знаючи, котрий із них реальний:
твій янгольський, безмежно ідеальний
чи мій, де закінчИлися святі?..
Кровавлять серце і душа... і ноги,
а я скорилася всеціло Богу.

Різдвяні дні несуть печать Христа
і жертва буде вибрана незмінно.
Тепер - моя дитина золота,
прекрасна, наче немовля невинне.
Мене ж у хащі спогадів, допоки
по лезу не дійду останніх кроків.


Рецензии