Пътища

Из живот
с мечти вървим,
пътища
с души застиламе,
от ръбове на живот
все кърви
и търсим,
утеха в мечтание.
За дни виним
вечерта.
Вечер,
за утра не сбъднати.
Притиснати сърца,
сълзи по минало бършат.
Живот накичен с мечти,
сърца с блянове,
несвързани,
все мечтаем за утра,
дорде във вечер
премигваме,
от отблясъци
несбъднати.
Притихнали пред вечер,
усмихнати,
пред път изминат,
сърца в мечти стоят,
души кървят,
утра забравили,
дни не мигнали!


Рецензии