сон

куди дивилось небо,
коли сонце йшло далі від нас,
куди дивилось небо,
коли знову йшов той клятий дощ,
коли замерзали його сльози на холоді зимних  проторених шляхів,
тоді зачиналась пора Різдвяній зірці бути в високості,
і Ісус стукав в двері твої,
а ти із розплющеними очима в яві спав

14.22
25 грудня 2021 р. (Різдво ГНІХ)


Рецензии
На Тебя смотрело и небо и Солнце и Иисус когда стучал в двери

Сергей Симонов   30.12.2021 02:51     Заявить о нарушении