Пьемо за нас!

"Колядую,колядую,
Я горiлку носом
чую!
Ковбасу очами
бачу,
Наливай,а то
заплачу!
Коньяку ми не
пьемо,
Та й iкру ми
не iмо,
Крашанки ми
бачим в банi...
Так с Рiздвом
вас,росiяни!"

Гумор з "Однокласникiв"


"На горi горить реактор,
Пiд горою оре трактор!
Гарнi хлопцi-украiнцi:
Нi в кишенi,нi-в ширiнцi..."

Почутий гумор


Пьемо разом,росiяни,
украiнцi,
Хай твердим щось буде 
у ширiнках!
Крашанки тi-на столi,
не тiльки в банi,
Ми ж брати по кровi,
украiнцi,росiяни!


Рецензии