Сон-359

Хто ці жінки з зірковго олімпу,
Красуні, які з голосом солодким -
В дім проникають із відеокліпів,
В сигнало-хвилях відеопотоку.

Чоловіки із ангельським обличчям,
Що голосом врізаються у память -
На хвилях, що для вуха некритичні,
Емоціях, що розривають шквалом.

Чи божества а чи звичайні люди,
Яким відкрились двері кабінетів.
Бо наловчились пролізать верблюдом -
У вушко голки - тайно, по секрету.

Розкручені мас-медіа таланти,
Які добились справжнього визнання,
Із голосом, - блискучим діамантом,
Який сіяє в пісні про кохання.

Чи попригунчики з сріблястим мікрофоном,
Що бубонять пісні під фонограму.
Не вміючи читати ні по нотах,
Ні по словах - в піснях під нотним станом.

Підібрані за голосом агенти,
Впроваджені у шоу-індустрію,
Аби запобігати прецеденти,
Розпалювать скандали, що лиш тліють.

Чи випадково набрані придурки,
Яких використовують по повній,
А потім відправляють або в дурку,
Або підлікуватись до нарколога.

Звичайні співаки - прості трудяги,
Що розїжджають по турне-гастролях,
Стараючись зістригти більше бабок
Із публіки, що падає під ноги.

Чи маги - яким слово стало в війнах -
Мечем - із ним щодень ідуть у бій,
І захищають і людей, і дім свій,
Від ворога, що в трутитись посмів.

Ким би не були, та без них щодення,
Було б занадто сірим - і безбарвним,
Приймач включаєш - й весело-натхненно
Виконуєш написану програму.


Рецензии