Сон-355

Будинок на два поверхи, автівка,
І повен дім прислуги й охорони,
Що ще потрібно у житті для дівки,
Живи - і насолоджуйся мільйонами.

Кайфуй, щодень купаючись в басейні,
Чи в піні з ванною - безвилазно дрімай,
З бокалом недешевого портвейну,
Із мрією - поїхати в Дубай.

Живи життям багатих серіалів,
Й проблемами - трикутників любовних,
Розпусно, безшабашно, аморально,
Підвищуючи дозу насолоди.

З подружками - ходи по магазинам,
З батьківським безлімітом в гаманці,
Купуй усім на заздрість ексклюзиви -
Щоб заглядались навіть продавці.

У Інстраграм зливай по сотні фоток -
Із ресторанів, тачок, модних клубів,
Й дратуй своєю зявою бідноту,
Що в чаті істерично репетує.

Міняй коханців - наче забаганки,
Старі пальчатка - на нові стосунки,
Не дивлячись на кольца з діамантом,
Кольє, браслети й інші подарунки.

Живи життям - яке дається даром,
Беручи душу й тіло у залог,
Приймай батьківські щедрості у спадок,
Без жодних зобовязань - і вимог.

Чому ж тікаєш - з батьківського дому,
Світ за очі, аби куди подалі,
Не оглядаючись, неначе із Содому,
Із жахом натискаючи педалі.

Чому кидаєш дорогий будинок,
Й життя, про котре мріють міліони
Дурненьких, хоч привабливих блондинок,
Влаштовуючи кровні перегони.

Наївна, якщо думаєш - що в злиднях
Ти щось цінніше й справжнє віднайдеш,
Сховавшись поміж алкашами й бидлом -
Від батьківського ока утечеш.


Рецензии