Алкоголизм, наркомания, курение

Алкоголизм, наркомания, курение - эти вредные привычки тебе ничего не дают. Alcoholism, drug addiction, smoking - these bad habits give you nothing. Алкоголізм, наркоманія, куріння – ці шкідливі звички тобі нічого не дають.


Рецензии