Ша зи яр

Ахъайда за лувар, бахтунин рак/ар,
Зи уьмуьрдиз гьахь вун к/анивал гваз ,яр!
Багъиша заз ви хъвер, муьгьуьббат сегьер,
Сад ийин саналди чи жегьил рик/ер!

Ша зи яр , бахтуниз ,ачухин рекьер,
Вафалуз сад ийин къеневай рик/ер.
Бахтунин цуьквери гудайвал бегьер,
Ша зи яр, агудин рик/ерин сирер!

За хуьда вун лувук, муьгьуьббат кьурук,
Гурар кутаз куьмек ая заз, цавук.
Багъиша заз ви хъвер,муьгьуьббат сегьер,
Шад ийин саналди чи жегьил рик/ер!

Кьисметар сад ийин,уьмуьрдалди гур,
Бахтарин эквери гуз кьилеллай нур.
Багъиша заз ви хъвер, муьгьуьббат сегьер,
Шад ийин саналди чи жегьил рик/ер!


Рецензии