Акраверш

Адзначаны быў добрым словам і нейкай падзякай
Кароткай і ён, што сцвярджае сваю вертыкаль.
Радзімы сваёй толькі пасынак ён, і на жаль
Ад першых радкоў і да той вертыкалі дваякай
Верлібру з санетам ён нават і не пабрацім,
Еўропа яго не ўспрымае, для іх ён складаны.
Радзіме сваёй ён душою і сэрцам адданы.
Шкада, што мы з ім у Радзіме як вязні гасцім.


Рецензии
Цікаві думки, цікавій твір!

Артур Грей Эсквайр   24.12.2021 14:55     Заявить о нарушении