Лугьуз жеда. Песня

ЛУГЬУЗ ЖЕДА.
Исполняет гр.Эксклюзив

Ви рик1е зи т1вар амайкьван,
Санал жер вахтар амайкьван,
Хьайит1а зун виридлай  к1ан,
Завай мани лугьуз жеда.

Багьа тир заз, багьа инсан,
Ви рик1икай хьайит1а къван,
Амукъда зун ,хьана пашман,
Завай мани лугьуз жедач.

Аламат я вили цавар,
Акваз-такваз фейи вахтар,
Вун галачиз фейи йисар,
Ам уьмуьр я лугьуз жедач.

Югъ жедани галачиз рагъ?
Дарман  тагуз,жедани сагъ?
Кьурадани вилелай нвагъ
Яр галачиз,яр галачиз?

Ренат Агджабеков поет песню на эти слова.


Рецензии