Де подiлись дiдусi

Запитання до усіх,
Де поділись дідусі -
Веселі, крутовусі,
Ще й кожен у кожусі.
Дітей ведуть до школи,
Не сварять їх - ніколи?
Чарівники хоробрі
І дуже, дуже добрі!
А за плечима клунки,
У клунках - подарунки?
Щиросердно відповім -
Йде до вас, у всякий дім,
Святий щедрий Миколай.
Хутко двері відчиняй!
В Новий рік і день Різдва -
Хай трапляються - ДИВА!


Рецензии