Vesele Vanoce

Vsem preji vesele Vanoce!!!
At svatecni dny probihaji v radosti.
Smutek a rozhorceni at roztaje jako snih...
Plny dzban bohatstvi a nesmirnou lasku...

Vecer  za oknem  hvezdy trpyti,
V nadherny vanocni den,
Splni se magie i sen.
V praci, aby byl uspech,
Duvhovni radost da i smich.

Aby nikdy nepoznali  bolest
A nikdy nezazili horkost.
Dnes jsou prece  Vanoce
Kouzelne  svatky a magicke dny...

Miluji Vas, s uctou Lidie...


Рецензии