***

примхи в мене не великі.

 любити хочу чоловіка.

життя любити дуже хочу
хай  в душі любов лискоче.

 діток хочу від любові народити

 і щасливо вік прожити.

ну хіба це так багато ...

хай буяє щастячко у кожній хаті...


Рецензии