С ТЕБ

Днес пием с теб кафе
 по маса спомени разстиламе,
пътеки на сърце,
с любов
от листа увяхнали почистваме.
За тръпка ровим сърца
на съдба пролет разцъфнала 
пътека застиламе с мечти
букет от тях събираме.
дни повехнали разчистваме.
Излъскваме мечти
 до  блясък
избърсваме
потекли кърви
от съдби
там все остава
онзи първи
на мечта блясък
душа де бъдеще
в мечти твори.
Днес пием с теб кафе
из чаши плискат спомени
там блъскат се
душа,
сърце,
мечти
да се разделят,
те не искат
те не могат!


Рецензии