Якi у жыццi найгоршы грэх?

Якi ў жыццi найгоршы грэх?
Здаецца, цяжкае пытанне.
Адказ мне даў наш ксёндз Алег
Падчас нядзельнага казання:

Найгоршы грэх, калi маўчыць
Сумленне перад спавяднiцай.
I нават сэрца не балiць,
Калi iдзеш пасля малiцца.

06.12.2021


Рецензии