Дитячi помилки

Розум у мене аналітичний.
Варить добряче гарячий глек.
Змалечку ставилась я критично
І до капусти, і до лелек.

Я помічала жінок вагітних
І череватих чоловіків.
У животах їх сиділи діти -
І у тіток, і у дядьків.

Зародки з їжею потрапляли
І, набухаючи певний час,
Дітьми ставали і випадали
Разом з какашками в унітаз.

Я вже зубрила таблицю множення,
Знала про секс і чоловіків,
Та про анальний спосіб народження
Вірила всё ще кілька років.

Лиш після місячних стала правильно
Думати. Вразило відкриття:
Кров не по отвору йшла анальному -
По вагінальному. Так і дитя.

Так живемо - все чогось  не знаємо.
Наше життя - це знань набуття.


Рецензии